Banca Intesa uvela novu tehnologiju zaštite internet plaćanja

Bez autora
Jun 08 2010

Banca Intesa uvela je MasterCard Secure Code CAP uslugu, tehnologiju koja omogućava sigurno plaćanje karticama na internetu.Korišćenje CAP usluge podrazumeva da se plaćanje katicom na internetu može izvršiti samo ukoliko kupac u trenutku kupovine poseduje platnu karticu i zna njen PIN čime se klijentima pruža dodatna sigurnost i bezbednost prilikom transakcija na Internetu. Za korišćenje ove usluge neophodno je da klijent poseduje čitač platne kartice koji može da se nabavi u ekspoziturama banke.

Banca Intesa uvela novu tehnologiju zaštite internet plaćanjaBanca Intesa uvela je MasterCard Secure Code CAP uslugu, tehnologiju koja omogućava sigurno plaćanje karticama na internetu, saopštila je ta banka.

Korišćenje CAP usluge podrazumeva da se plaćanje katicom na internetu može izvršiti samo ukoliko kupac u trenutku kupovine poseduje platnu karticu i zna njen PIN čime se klijentima pruža dodatna sigurnost i bezbednost prilikom transakcija na Internetu. Za korišćenje ove usluge neophodno je da klijent poseduje čitač platne kartice koji može da se nabavi u ekspoziturama banke.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik